Biskopens tilsynsmyndighet og forholdet til arbeidsgiveransvaret - Hammerstrøm, Svein Chr. M.; Eide Røyneberg, Eldrid (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2018)
Biskopens tilsynsmyndighet og forholdet til arbeidsgiveransvaret