Gudshusbehov i tider med stengte kirker og moskéer: Psykososiale og eksistensielle erfaringer under pandemien våren 2020 - Danbolt, Lars Johan; Isene, Tor Arne; Stålsett, Gry (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2021)
Gudshusbehov i tider med stengte kirker og moskéer: Psykososiale og eksistensielle erfaringer under pandemien våren 2020