"Trosopplæringsreformen er den største forandringsagenten i presterollen": Presten si intenderte og sjølvopplevde rolle i trusopplæringa - Austnaberg, Hans; Bue Kessel, Terese; E. Mestad, Karen Margrete (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2021)
"Trosopplæringsreformen er den største forandringsagenten i presterollen". Presten si intenderte og sjølvopplevde rolle i trusopplæringa