Presterollen i trosopplæringen i Den norske kirke: Forventninger fra undervisningsmedarbeidere og menighetsrådsledere - Bue Kessel, Terese; Austnaberg, Hans; E. Mestad, Karen Margrete (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2021)
Presterollen i trosopplæringen i Den norske kirke: Forventninger fra undervisningsmedarbeidere og menighetsrådsledere