Christine Tind Johannessen-Henry og Hans Raun Iversen (red.): Mangefoldet tro og sjælesorg : multiplicitet som vilkår for mennesker, møder og samtaler - Stifoss-Hanssen, Hans; Thomsen, Karsten (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2021)
Mangefoldet tro og sjælesorg