Prest og profesjon i en ny tid: En prest, en prost og en pamp samtaler om tjenesteboligensom forsvant, det nye timetellingsregimet – og hvor det skal kuttes når Den norske kirke får dårligere rådEn prest, en prost og en pamp samtaler om tjenesteboligensom forsvant, det nye timetellingsregimet – og hvor detskal kuttes når Den norske kirke får dårligere r - Brodal, Per Erik Karlsson; Krohn-Hansen Liv B.; Enstad, Martin; Mosdøl, Hallvard Olavson (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2020)
Prest og profesjon i en ny tid