Inger Marie Lid og Anna Rebecca Solevåg (red.): Religiøst medborgerskap: Funksjonshemming, likeverd og menneskesyn - Opsahl, Carl Petter (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2021)
Religiøst medborgerskap