(untitled) (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2022)
Denne utgaven av TPT har blitt et uplanlagt temanummer. Etter hvert som artiklene kom inn fra ulike kanter, ble det nemlig klart at de hadde en rød tråd: Et fokus på det vi kan kalle sjelesørgeriske og diakonale praksiser.