Ex Libris (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2010)
Jonas Ideström: Lokal kyrklig identitet – en studie av implicit ecklesiologimed exemplet Svenska kyrkan i FlemingsbergKjell Arnold Nyhus: U Alminnelig. Jon Fosse og mystikkenKai Ingolf Johannessen, Kari Jordheim og Kari Korslien (red): Diakoni. En kritisk lesebok