Ex Libris (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2025)
Lars J Danbolt, Leif G Engedal, Knut Hestad, Lars Lienoch Hans Stifoss-Hanssen (red.):Religionspsykologi Olaf Aagedal, Pål Ketil Botvar, Ida Marie Høeg (red.):Den offentlige sorgen Markeringer, ritualer og religionetter 22. juli