(untitled) (Nordic Journal of Practical Theology, 2020)
Hensikten med denne artikkelen er å vise mangfoldet av ønsker og forventninger medlemmene har, og drøfte dette for å forstå og håndtere dette mangfoldet. Teksten er skrevet på grunnlag av en studie av intervju med rundt 150 kirkemedlemmer, innen rammen av MUV-prosjekter i 11 menigheter. Empirien analyseres og drøftes ut fra et tjenesteteoretisk perspektiv. Forfatteren utfordrer ledere i menigheten til å legge til rette for en variasjon av virksomhet og fellesskap for å imøtekomme ulike ønsker, samtidig som man har fokus på det alle kan samles om.