Ex Libris (Nordic Journal of Practical Theology, 2010)
Berit Okkenhaug: Når jeg skjuler mitt ansikt. Perspektiver på skam. Schipani, D.S. & Dawn Beuckert, L (eds.): Interfaith Spiritual Care.Understandings and Practices. Harald HegstadDen virkelige kirke. Bidrag til ekklesiologienBirger Løvlie, Ralph Meier og Arne Redse (red.): Danning, identitet og dialog. Festskrift til Jan Ove Ulsteinog Per Magne Aadnanes.