Ex Libris (Nordic Journal of Practical Theology, 2013)
Ole Jacob Madsen (2010): Den terapeutiske kultur. William A. Barry, SJA Friendship Like No Other. Experiencing God’s amazingembrace.Bent Berring-Nielsen, Hans Raun Iversen, Jonas A. Jørgensen, Mogens S Mogensen og Morten Skrubbeltrang (red):Den mangfoldige kirke. Menighetsformer i Danmark. NyMission nr. 24.