(untitled) (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2010)
Jonas Ideström: Lokal kyrklig identitet – en studie av implicit ecklesiologimed exemplet Svenska kyrkan i Flemingsberg Kjell Arnold Nyhus: U Alminnelig. Jon Fosse og mystikken Kai Ingolf Johannessen, Kari Jordheim og Kari Korslien (red): Diakoni. En kritisk lesebok