(untitled) (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2012)
David Heywood Reimagining ministry (2011) Alan Billings Making God Possible: The task of ordained ministry present and future (2010) Ulrike Wagner-Rau Auf der Schwelle: Das Pfarramt imProzess kirchlichen Wandels(2009) Erling Birkedal, Harald Hegstad og Turid SkorpeLannem (red.): Menighetsutvikling i folkekirken Erling Birkedal, Harald Hegstad og Turid SkorpeLannem(red): Sammen i Forandring