(untitled) (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2020)
Hensikten med denne artikkelen er å vise mangfoldet av ønsker og forventninger medlemmenehar, og drøfte dette for å forstå og håndtere dette mangfoldet. Teksten er skrevet på grunnlag av enstudie av intervju med rundt 150 kirkemedlemmer, innen rammen av MUV-prosjekter i 11 menig-heter. Empirien analyseres og drøftes ut fra et tjenesteteoretisk perspektiv. Forfatteren utfordrerledere i menigheten til å legge til rette for en variasjon av virksomhet og fellesskap for å imøte-komme ulike ønsker, samtidig som man har fokus på det alle kan samles om.