(untitled) (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2015)
Sigmund Nesset (red.): Ishavskatedralen Sigmund Nesset (red.): Ishavskatedralen Reidun Mæsel Kolvik, Johanne Seines Svendsen, SandyGoldbeck-Wood m.fl.:Pax. Fredskatedralen. Bodø domkirke