(untitled) (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2025)
Artikkelen argumenterer for mindre gruppers betydning for menighetsteori gjennom en empirisk rekonstruksjon av ei karismatisk gruppe som var aktiv i Oslo fra slutten av 1970-tallet. Gruppa kontekstualiseres i sitt lokale og historiske miljø, og menighetsteoretiske modeller trekkes inn. Gruppa analyseres også ved hjelp av Jean-Luc Nancys teori om fellesskap. I tråd med Nancy avdekker gruppas oppløsning et potensial som avslutningsvis utforskes i ei skisse til en onto-teologisk menighetsteori.