Ex Libris (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2012)
David HeywoodReimagining ministry (2011)Alan BillingsMaking God Possible: The task of ordained ministry present and future (2010)Ulrike Wagner-RauAuf der Schwelle: Das Pfarramt imProzess kirchlichen Wandels(2009)Erling Birkedal, Harald Hegstad og Turid SkorpeLannem (red.): Menighetsutvikling i folkekirkenErling Birkedal, Harald Hegstad og Turid SkorpeLannem(red):Sammen i Forandring