Bispevisitas i reformasjonsårhundret: Et nærbilde fra biskop Jens Nilssøns visitaser 1574–1597 (Tidsskrift for Praktisk Teologi, 2023)
En artikkel om visitasreisene til biskop i Oslo (1574-1597) Jens Nilssøn.